Sámán király 10.rész

<p>Yo egy sámán örökség 13 éves várományosa, aki képes megidézni egy szamuráj.</p>

A sorozat világában - a közönséges emberek nagy részének tudtán kívül.

Uploaded videos: 27. 0. 3 187. Date: 2017. 03.

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed. Eddig 78 alkalommal nézték meg.

Sámán király 10.rész Magyar Szinkronnal. Sámán király 10.rész Magyar Szinkronnal teljes anime online lejátszása. A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra. Sámán király 44.rész Magyar Szinkronnal. Sámán király 44.rész Magyar Szinkronnal teljes anime online lejátszása.

Please try again later.

Sámán király. Itt ismerkedik meg Morty-val, a városi fiúval, aki szintén látja a szellemeket, mégsem hisz bennük. A történet a Sámán király világában játszódik, de teljesen eltér a sorozattól. A tízéves Ben Tysson váratlanul felfedezi csuklóján az Omnitrixet. Sámán Király 10.rész - evad. Sámán Király - Minden féle Anime. Minden mennyiségben. Weblap látogatottság számláló: Mai: 1 Tegnapi: 42 Heti: 108 Havi: 474.

Lego Nexo Knights.

We use cookies to provide statistics that help us give you the best experience on our site. Detailed description Confirm. Sámán Király 12.rész. De abban egyetértek,hogy rosszul fordítottak,szét szaggatták és editelték az egészet, és ilyen retardált részjelenetekkel összevágott kezdést adtak ki az eredeti helyett.Teljesen megalázták akár csak a többit(Sámán Király,Pokémon,Yu-Gi-OH és a többieket). Charles Francis Xavier professzor, a gondolatolvasó, új mutánsokat keres, akiket Tehetséggondozó Iskolájában kiképezhetne. A tanoncok megtanulják, hogyan alkalmazzák adottságaikat anélkül, hogy önmagukban tennének kárt. Rajzfilm részek, epizódok ingyen, online letöltés nélkül. Soul Eater - Minden féle Anime.

Cobra 11. A Cobra 11 német televíziós sorozat. A kölni autópálya-rendõrség néhány rendõrének munkáját mutatja be. Ben és Semir az autópályarendõrség 2 mindenre elszánt tagja nem kíméli magát ha az emberek és, autópálya biztonságáról van szó. Sámán király (Shaman King) online sorozat.Újabb kaland indul egy egészen távoli, messzi világból. Yo egy sámán örökség 13 éves várományosa, aki képes megidézni egy szamuráj szellemét. Erejüket.