A hobbit az öt sereg csatája port

<p>Bakancslistához adom.</p>

Hírlevél feliratkozás.

Eddig 17711 alkalommal nézték meg.

A törpék, tündék és az emberek hamarosan választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak. A hobbit: Az öt sereg csatája (eredeti cím: The Hobbit: The Battle of the Five Armies) egy 2014-es epikus fantasy-kalandfilm, melyet Peter Jackson rendezett és Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens és Guillermo del Toro írt. Port.hu filmoldal A hobbit - Az öt sereg csatája. Hozzászólások.

Követés emailben. Szólj hozzá. A hozzászóláshoz jelentkezz be. A hobbit - Az öt sereg csatája. porthutrailer. 201. aug. 31. 2:19. A hobbit - Az öt sereg csatája. porthutrailer. A hobbit - Az öt sereg csatája. 35. Feliratkozom. porthutrailer. Port.hu filmoldal A hobbit - Az öt sereg csatája. iMDB filmoldal A hobbit - Az öt sereg csatája. Napi ajánló. Számomra változatlanul izgalmas volt, Martin Freeman és Luke Evans még mindig zseniálisak, és a látvány továbbra is fantasztikus volt.

Mennyire fontos az életben a barátság.

A sorozatnak három része van: A hobbit: Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexpected Journey), A hobbit: Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug) és A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies). A cikk eredeti megjelenése. A filmet jelenleg nem. Miközben sikeresen visszahódították otthonukat Smaugtól a sárkánytól, Zsákos Bilbo és barátai akaratlanul is halálos veszedelmet szabadítottak a világra. A Hobbit 3: Az öt sereg csatája - Fire Plakát Teljes összeg: 1 990 Ft. A hobbit: Az öt sereg csatája. 1. magyar változat - készült 2014-ben. szinkron (teljes magyar változat) megjegyzés: A magyar szöveg Gy. Szaklektor: Magyar Tolkien Társaság. Bilbo az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol saját és barátai életéért is harcolnia kell, miközben Középfölde egészének sorsa forog kockán.

Miközben sikeresen visszahódították otthonukat Smaugtól, a sárkánytól, Zsákos Bilbó és barátai akaratlanul is halálos veszedelmet szabadítottak a világra.

Bilbo az öt sereg gigászi csatája közepén találja magát, ahol Középfölde sorsa forog kockán.

Keresztesi Ferenc. 2015. 11. 20. 1:30. Sokáig vitatkoztak azon mind a kritikusok, mind a. Pásztor Balázs. 5 perc. Pásztor Balázs. Add Comment. Share This.

Facebook Twitter Email. A hobbit-mozi utolsó része azért sokkal jobb, mint a második, mert újra visszatér benne a mese. Az értékelésnél jelent néhány plusz pontot Alfrid gyáva talpnyaló. Player menu. Az öt sereg csatája ugyanaz kicsiben, mint A hobbit egész filmadaptációs projektje nagyban: elnyújt és ezer százalékkal felfokoz mindent, ami a könyv valaha is volt.